DESPRE NOI

Fondatorii nostri au inceput in 1997, colectand si recicland sub numele de AYDENIZ PREST COM. Capacitatea de reciclare a deseurilor a fost la inceput de 20 t/luna, apoi in 2000 a crescut la 40 t/luna si a ajuns la 80 tone/luna.

In 2010 cu o noua organizatie si investitie pentru a-si multumi clientii si a-si creste capacitatea, s-a infiintat ECOFRIEND RECYCLING. Reciclam 400 tone/luna. Scopul nostru pe termen scurt este de a atinge 700 de tone de plastic reciclat iar pe termen lung de a investi si in alte sectoare de reciclare. Cu noua capacitate, am extins compania prin productia de folie si saci (menajeri si de struguri).

Ecofriend Recycling, cu sediul in Medgidia, Constanta, este o organizatie care protejeaza mediul natural prin colectarea deseurilor de plastic si reciclarea lor folosind masini de inalta tehnologie, reducand astfel impactul negativ asupra mediului. Experienta noastra indelungata este ceea ce face acest lucru posibil.

Produsele de inalta calitate sunt singura noastra referinta.

ECOFRIEND RECYCLING are o gama bogata de produse, iar daca enumeram doar cateva dintre ele, trebuie sa amintim: saci de polietilena de joasa densitate (LDPE), saci menajeri,  folie pentru solar si folie pentru mulcire in agricultura sau folie pentru constructii. Producem saci de diverse forme si pentru diferite utilitati, inclusiv saci de mare rezistenta pentru transportul materialelor de constructie.